header

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση!

Ζητήστε τη δική σας προσωποποιημένη ενημέρωση σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Η ιχθυοκαλλιέργεια αποτελεί έναν σημαντικό κλάδο της ελληνικής παραγωγής προϊόντων διατροφής με εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης, που διακρίνεται για το δυναμισμό και τον έντονα εξωστρεφή προσανατολισμό των επιχειρήσεών του.
Η Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΓΓ ΔΟΣ & ΑΣ) του Υπουργείου Εξωτερικών, στηρίζοντας ενεργά την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας και την ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε διεθνές επίπεδο, υλοποιεί μια σειρά κοινών δράσεων, σε συνεργασία με τους συλλογικούς φορείς των επιχειρηματικών κλάδων της χώρας μας, μεταξύ των οποίων ο Σύνδεσμος Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών (ΣΕΘ).

Με βάση το Πλαίσιο Συνεργασίας της ΓΓ ΔΟΣ & ΑΣ και του ΣΕΘ, εκπονήθηκαν για τα προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας, από έντεκα (11) Γραφεία ΟΕΥ της χώρας μας στην Ευρώπη, έρευνες αγοράς, οι οποίες περιλαμβάνονται στην παρούσα έκδοση. Επίσης, στην έκδοση περιέχονται και στοιχεία του ΣΕΘ για τα προϊόντα της ελληνικής θαλάσσιας ιχθυοκαλλιέργειας, με έμφαση στο λαβράκι και την τσιπούρα, δύο είδη ψαριών, με αξιόλογες εξαγωγές και μεγάλη απήχηση στο ευρωπαϊκό καταναλωτικό κοινό.

Στόχος της παρούσας έκδοσης είναι η καλύτερη ενημέρωση για τις συνθήκες που επικρατούν στις ξένες αγορές, καθώς και για τις προοπτικές που διαφαίνονται για την περαιτέρω επέκταση των εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας.

Ακολουθεί το έντυπο σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και οι συνοδευτικοί πίνακες.

Έρευνα αγοράς: Ιχθυοκαλλιέργειες

exports

Gefyres Ypourgeio logo 02highrez    ktp 1