header

Slide1

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση!

Ζητήστε τη δική σας προσωποποιημένη ενημέρωση σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Μείωση βουλγαρικής παραγωγής επεξεργασμένων και κονσερβοποιημένων κλάδων και λαχανικών
Κατηγορίες κειμένου:
Χώρα αναφοράς: ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ημερομηνία: 27/01/2010
Έκδοση: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Σόφιας
Κείμενο: Μείωση βουλγαρικής παραγωγής επεξεργασμένων και κονσερβοποιημένων κλάδων και λαχανικών

Η παραγωγή στον υποκλάδο επεξεργασίας και κονσερβοποιίας φρούτων και λαχανικών στη Βουλγαρία ήταν κατά 38,2% χαμηλότερη στο τρίτο τρίμηνο του 2009, σύμφωνα με σχετική μελέτη της SFB Capital Market JSC. Κατά την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2009, ο ρυθμός αύξησης των εισαγωγών σημείωσε επιβράδυνση κατά 1,8% σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα. Την ίδια περίοδο οι εξαγωγές μειώθηκαν κατά 5,1%. Το δείγμα των επιχειρήσεων που ερωτήθηκε για τη συγκεκριμένη μελέτη ανέφερε ότι διέθεσε περισσότερα κονσερβοποιημένα φρούτα και κατεψυγμένα λαχανικά στην εγχώρια αγορά κατά το τρίτο τρίμηνο και συνολικά για το εννεάμηνο του 2009.

Ιωάννα Σωτηράκου – Γιάνναρου
Γενικός Σύμβουλος ΟΕΥ Β’
exports Gefyres Ypourgeio logo 02highrez ktp 1 dark blue el exports