header

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση!

Ζητήστε τη δική σας προσωποποιημένη ενημέρωση σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Νέοι κανονισμοί επιβάλλουν την γνωστοποίηση της σύνθεσης των υποπροϊόντων κρέατος στους καταναλωτές
Κατηγορίες κειμένου:
Χώρα αναφοράς: ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Ημερομηνία: 12/04/2019
Έκδοση: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Σκοπίων
Κείμενο:

Οι καταναλωτές θα γνωρίζουν πλέον την σύνθεση των υποπροϊόντων κρέατος και ειδικότερα την περιεκτικότητα σε νερό, πρωτεΐνες και πρόσθετα στο συσκευασμένο αλεσμένο κρέας και σε ημικατεργασμένα κεμπάπ και μπιφτέκια που πωλούνται στα κρεοπωλεία. Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που θα τεθούν σε ισχύ την 1η Μαΐου τ.ε., εκτός από το ποσό των πρωτεϊνών, θα πρέπει επίσης να αναφέρεται το ποσό του κολλαγόνου και εάν τα προϊόντα έχουν γίνει από νωπό ή κατεψυγμένο κρέας.

exports Gefyres Ypourgeio logo 02highrez ktp 1 dark blue el exports