Εκτύπωση

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και με την υποστήριξη του ΕΒΕΑ διοργανώνει την ενημερωτική Ημερίδα "Δρόμοι στήριξης της Ανάπτυξης των Εξαγωγικών Επιχειρήσεων", τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7 – 6ος όροφος – Αίθουσα ΕΡΜΗΣ).

Στην εν λόγω Ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό η Πρόεδρος του ΠΣΕ, κα Χριστιίνα Σακελλαρίδου καθώς και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κος Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο κ.Λόης Λαμπριανίδης, Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων. 

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι αγορές

-του Ηνωμένου Βασιλείου από τον κ.Αντώνη Κατεπόδη, Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) Α΄, τ.επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ Λονδίνου και 

-της Ιαπωνίας από τον κ. Διονύσιο Πρωτοπαπά,  Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) Α΄, τ.επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ Τόκυο.  

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ

 Δωρεάν συμμετοχή - απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2105221515 (κ.Καρδερίνης) και 2103641221(κα.Φιλιπποπούλου).