header

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση!

Ζητήστε τη δική σας προσωποποιημένη ενημέρωση σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Θεσμικό Πλαίσιο Ελέγχου Εισαγομένων Τροφίμων στην Αυστραλία
Κατηγορίες κειμένου:
Χώρα αναφοράς: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Ημερομηνία: 16/12/2016
Σχετικός σύνδεσμος: https://www.legislation.gov.au/Details/C2004C00775
Έκδοση: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Σύδνεϋ
Κείμενο:

 Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Νομοθετικό Αρχείο της Αυστραλιανής Κυβέρνησης, το θεσμικό πλαίσιο Ελέγχου των Εισαγομένων Τροφίμων έχει θεσμοθετηθεί από το 1992 και έχει επικαιροποιηθεί το 2004.

Μπορείτε να το αντλήσετε από εδώ:

Οι κύριες παράμετροι του Νόμου αφορούν:

 For the purposes of this Act, food poses a risk to human health if: 

(a) it contains: 

(i) pathogenic micro-organisms or their toxins; or

(ii) micro-organisms indicating poor handling; or

(iii) non-approved chemicals or chemical residues; or

(iv) approved chemicals, or chemical residues, at greater levels than permitted; or

(v) non-approved additives; or

(vi) approved additives at greater levels than permitted; or

(vii) any other contaminant or constituent that may be dangerous to human health; or 

(b) it has been manufactured or transported under conditions which render it dangerous or unfit for human consumption.
Failing food means examinable food, that: 
(a) as a result of an inspection, or inspection and analysis, under the Food Inspection Scheme, is found to be: 
(i) food that does not meet the applicable standards for that food;  or
(ii) food that poses a risk to human health; or 
(b) is taken, under the provisions of the Scheme, to be such food.
Βαϊανός Ωραιόπουλος-Κελένης, Προϊστάμενος Γρφ. ΟΕΥ Σύδνεϋ
exports

Gefyres Ypourgeio logo 02highrez    ktp 1