ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ AΡΧΕΙΟΥ
File Categories: | |
---|---|
Χώρα αναφοράς: |
![]() |
Ημερομηνία: | 11/05/2022 |
Συναπτόμενο αρχείο: |
Plant based burgers slides us.pdf
![]() |
Έκδοση: | Γραφείο Ο.Ε.Υ. Σικάγου |
Πηγή: | Εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογίας τροφίμων και καινοτομίας BUDENHEIM |
Κείμενο: | Η εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογίας τροφίμων και καινοτομίας BUDENHEIM διοργάνωσε διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «A deep dive into plant-based “meat” burgers. Why are the ingredients and production process so important», με θέμα τα φυτικά υποκατάστατα κρέατος, τα οποία χαίρουν δημοφιλίας στην αγορά των ΗΠΑ. Η παρούσα έρευνα εστιάζει στο τεχνικό μέρος της παραγωγής φυτικών μπιφτεκιών, σύμφωνα με τις καταναλωτικές προτιμήσεις ως προς τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: α) υφή και υγρασία, β) γεύση, γ) χρώμα και δ) διατροφική αξία. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας η εφοδιαστική αλυσίδα για παραγωγή φυτικών υποκατάστατων κρέατος εξελίχθηκε, παρά το αυξημένο κόστος των προϊόντων και την επικρατούσα αντίληψη ότι η γεύση τους υπολείπεται αυτής του κρέατος: • Η Βόρεια Αμερική αποτελεί το 35% της παγκόσμιας αγοράς υποκατάστατων κρέατος, ενώ το 79% της βορειοαμερικανικής αγοράς αντιστοιχεί στις ΗΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο σε επανάληψη στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.bigmarker.com/ma-exhibitions/A-deep-dive-into-plant-based-meat-burgers?bmid=915440598f55/. Επισυνάπτεται το υλικό της παρουσίασης του webinar. Το Γραφείο μας βρίσκεται στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση. |