Ενημερώσεις ανά θέμα
Εγγραφή στο Newsletter
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ AΡΧΕΙΟΥ
Επιχειρηματικός Οδηγός για την Ιαπωνία
Κατηγορίες κειμένου: | |
---|---|
Χώρα αναφοράς: |
![]() |
Ημερομηνία: | 07/05/2015 |
Σχετικός σύνδεσμος: | http://japan-greece-business.gr |
Συναπτόμενο αρχείο: |
radB798FΟδηγός Επιχειρείν για την Ιαπωνία - εκτυπώσιμη μορφή.docx
![]() |
Έκδοση: | Γραφείο Ο.Ε.Υ. Τόκυο (Αρμοδιότητα και για Μικρονησία, Νησιά Μάρσαλ, Τουβαλού) |
Κείμενο: | Επιχειρηματικός Οδηγός για την Ιαπωνία japan-greece-business.gr Περιεχόμενα [απόκρυψη] 1 Σύνοψη 2 Προκλήσεις 3 Δυνατότητες 3.1 Ανάπτυξη της οικονομίας 3.2 Πρόσβαση στην αγορά της Ασίας 3.3 Διεθνείς Εμπορικές Συμφωνίες 4 Οικονομικές συναλλαγές μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας 4.1 Διμερές εμπόριο 4.2 Ελληνικές εξαγωγές 4.3 Ιαπωνικές εξαγωγές 4.4 Αιτίες χαμηλών ελληνικών εξαγωγικών επιδόσεων προς την Ιαπωνία 4.5 Δυσχέρειες πρόσβασης των ελληνικών προϊόντων στην ιαπωνική αγορά 4.6 Υπηρεσίες – Ναυτιλία (πλοία) 4.7 Επενδύσεις 5 Τουρισμός 6 Ευκαιρίες για τις ελληνικές εταιρείες στην Ιαπωνία 6.1 Κλάδοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον 6.2 Τάση για τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον 6.3 Υψηλή καταναλωτική δαπάνη 6.4 Κοινωνία που γηράσκει 6.5 Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκυο 2020 7 Βήματα για ένα ξεκίνημα στην ιαπωνική αγορά 8 Νομικές παράμετροι 8.1 Πρότυπα και τεχνικές προδιαγραφές 8.2 Πνευματική ιδιοκτησία 9 Φορολογία 10 Τελωνειακά θέματα 11 Διαδικασίες εισαγωγής τροφίμων και αγροτικών προϊόντων 11.1 Τρόφιμα 11.2 Μέλι 11.3 Πρόσθετα τροφίμων 11.4 Νωπά φρούτα και λαχανικά 11.5 Κατεψυγμένα φρούτα 11.6 Προϊόντα βιομηχανίας κρέατος 12 Έρευνες αγοράς 12.1 Λιανικό εμπόριο 12.2 Ελαιόλαδο 12.3 Οίνος 12.4 Φρουτοχυμοί και λαχανικά 12.5 Ιχθυοκαλλιέργειες 12.6 Βιολογικά προϊόντα 12.7 Καλλυντικά 13 Τεχνολογική συνεργασία 14 Eπιχειρηματική κουλτούρα 15 Διεθνείς Εκθέσεις ελληνικού ενδιαφέροντος 16 Διαδικασίες εισόδου, παραμονής και εργασίας 16.1 Άδεια παραμονής 16.2 Άδεια εργασίας 17 Στοιχεία επικοινωνίας |