Εκτύπωση

 

H εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων Capital Link διοργανώνει την Τρίτη 23 Ιουνίου το 10th Annual DIGITAL Capital Link CSR Forum “Economy & Society: The Next Day”, σε ψηφιακή μορφή, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Πειραιά.

Το βασικό αντικείμενο του Συνεδρίου, το οποίο τελεί υπό την υπιοστήριξη του Γενικού Προξενείου Ν.Υόρκης, είναι η αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας και η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, με στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη επιστροφή της χωρας μας σε τροχιά οικονομικής ανάπτυξης.

Οι βασικές θεματικές του Συνεδρίου αφορούν τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις ελληνικές STARTUPS & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου των Τραπεζών στο νέο περιβάλλον, την ταχεία μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο και τις προκλήσεις που αυτή θέτει, το νέο ενεργειακό τοπίο, τις προκλήσεις για τον τουριστικό κλάδο, τα νέα καταναλωτικά πρότυπα κλπ.

Από πλευράς ελληνικής Κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συμμετάσχουν:

 

 

Θα συμμετάσχουν επίσης επιφανείς Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες όπως οι:

 

 

καθώς και πολλά ανώτατα στελέχη ελληνικών εταιρειών, τραπεζών και οργανισμών.

 

Περισσότερες Πληροφορίες:

- Capital Link: Σελίδα Συνεδρίου

 

- Γραφείο ΟΕΥ Νέας Υόρκης

Τηλ: +1 212 593 2278

Ηλ.Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: http://www.agora.mfa.gr/ta-grafeia-oikonomikon-emporikon-upotheseon/office/830