Εκτύπωση

Ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΕ, διοργανώνουν ψηφιακή ημερίδα με θέμα: «Doing Business in Saudi Arabia», την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00

Στόχος είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές, τις δυνατότητες και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η αγορά της Σαουδικής Αραβίας, με σημαντικές δυνατότητες για διείσδυση των ελληνικών προϊόντων. 

Παρακαλούμε δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή εδώ, έως την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης της εκδήλωσης μετά την εγγραφή σας. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης της εκδήλωσης μετά την εγγραφή σας. 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε ελληνικά και αγγλικά και η συμμετοχή γίνεται κατόπιν εγγραφής. 

Πληροφορίες

Τομέας Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Δικτύων και Περιφερειακής Πολιτικής ΣΕΒ

κα Βίκυ Μακρυγιάννη | Τ: 211 5006 121 | E:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΕΒΕ: κα Νατάσα Γιαλόγλου | Τ: 2310 535 333, 210 3382 466 | Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.