Search

Search Icon

search

header

Slide1

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση!

Ζητήστε τη δική σας προσωποποιημένη ενημέρωση σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Αναγνώριση ευρωπαϊκών οινολογικών πρακτικών στην Ιαπωνία
Κατηγορίες κειμένου:
Χώρα αναφοράς: ΙΑΠΩΝΙΑ
Ημερομηνία: 05/04/2021
Έκδοση: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Τόκυο (Αρμοδιότητα και για Μικρονησία, Νησιά Μάρσαλ, Τουβαλού)
Κείμενο:

Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού, ενημερώνουμε ότι, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση σχετικά με την έγκριση οινολογικών πρακτικών με στόχο τη διευκόλυνση εξαγωγών οίνου στο πλαίσιο της Συμφωνίας Οικονομικής Εταιρικής Σχέσης Ιαπωνίας-ΕΕ.
Ονομαστικά η Ιαπωνία ενέκρινε τη χρησιμοποίηση των παρακάτω:
– Ammonium bisulphite;
– Calcium carbonate + double calcium salt of L(+) tartaric and L(-) malic acids;
– Chitin-glucan derived from Aspergillus;
– Dimethyldicarbonate (DMDC);
– Metatartaric acid;
– Neutral potassium tartrate;
– Neutral salt of potassium DL tartaric acid; and
– Polyvinylimidazole-polyvinylpyrrolidone copolymers (PVI/PVP).

Ήδη στην πρώτη φάση είχαν εγκριθεί τα εξής:
– Calcium alginate;
– Caramel;
– L(+) tartaric acid;
– Lysozyme;
– Microcrystalline cellulose;
– Oak chips; EU/JP/Annex 2-E/en 3
– Perlite;
– Potassium alginate;
– Potassium bisulphite = potassium hydrogen sulphite;
– Potato protein; and
– Yeast protein extracts

exports Gefyres Ypourgeio logo 02highrez ktp 1 dark blue el exports gov